28 Haziran 2011 Salı

toplanma zamanı...

Bağlantıyazmışım 3 sene önce... şimdi de buradan gitme vakti geldi.geçen hafta belli oldu 2 senelik süremizi nerede geçireceğimiz ,KİLİS... 3. bölgedeydik 2. bölgeye gidiyoruz yani biraz küçük il merkezine. 2 sene sonra daha büyük il merkezlerine gidip uzun süre kalıcaz. 1.bölgeye gittiğimiz zaman tam da pamuşun okul zamanı olacak orada başlayıp bitirecek inşallah. 3 sene önce yazdığım yazıdaki gibi güzel şeyler yaşadık burada,umarım kilis'te de ayrılırken üzüleceğimiz güzel günler yaşarız.

bu arada şimdi düşündümde, Manisa'dan Kangal'a giderken 6 aylık evliydik yani 2 kişiydik. 1 sene sonra pamuş doğdu...Çerkeş'e geldiğimizde 3 kişi olmuştuk.burada topik doğdu ve Kilis'e 4 kişi gidiyoruz...umarım her gittiğimiz yerde çoğalmayız bu mantığa göre ... :))


(pamuş çekmiş kardeşinin fotosunu.nasıl da gülmüş topik ablasına)


buradan gidiyoruz diye safranbolu'yla vedalaşmaya gittik... çok sevdik buraları...


pamuş,sıcak havada serinlemek amaçlı bir anda açılan soğuk buhardan korkunca...

herşey ağızda.


emzikle boğuşan topik...

artık toplanma vakti,hadi hayırlısı...

4 yorum:

muko dedi ki...

fotoğraflar harikaaaaaa çok tatlılar maşlalahhh

hakkınızda hayırlısı olsun canım
haydi kolay geleeee

annecik dedi ki...

ALLAH yolunuzu açık etsin sağlıkla gidin yerleşin buraları özlemeyin oraların tadına varın oralara çabucak alışın yavruları kocaman öptüm fotolar harika bizi habersiz bırakmayın arada birde olsa tık tık yapın sizi bekliyor olacağız sevgiler

уαѕємin... dedi ki...

inanmıyorummm :) kaç yıl oldu acaba ben bloglara göz atmmayıp yorum yapmayalı :) serapçım sen kızını büyütüp ve bir daha evlat sahibi olmussun ne mutlu.. Allahım analı babalı büyütsünn çok güzel bir abla olmuş benim ceroşum... öpüyorum sizi..

Burcu dedi ki...

Benim memleketimde buluşamadık, görüşemedik seninle ama :(( Yolunuz açık olsun, daha güzel günleriniz olsun Kilis'te...