17 Aralık 2008 Çarşamba

tatlı pamuşum...

ceren'in bizi,bebişleri,çocukları "ooo ciciii ciciii"diye sevmesi...insanlarla olan iletişimi onun çok canayakın bir kız olduğunu gösteriyor.inşallah bu hep böyle olur.başka çocukların yanında sorun çıkarmıyor onlarla saklambaç oynuyor,ellerinden tutuyor,öpüyor ve kahkahaları taaa uzaklardan duyuluyor.

oyuncak için itişip durmuyor,vermek istemediği zaman sıkıca yapışıyor oyuncağına.elinden kaptırırsa çok mızmızlanmıyor zaten kaptırdıysa yeterince sıkı tutmamıştır ve elinden gitmesi de önemli değildir onun için...

hep böyle sevecen,komik,gülen,uyumlu bir kız ol emi pamuşum çünkü sana çok yakışıyor...

NOT:arkadaşlar önceki posttaki soda meselesine bir açıklık getirmek istedim yanlış anlamalar olmasın.pamuşum dolu soda şişesine önce dilini değdiriyor o tat çok garip geliyor ama merak ediyor işte,sonra şişenin sonuna gelindiğinde (zaten biz bardağa döküp içiyoruz) kalan birkaç damla birşeyi içiyor oda beklete beklete asitinden eser kalmıyor normal su gibi oluyor.esas onu cezbeden şişesi...yoksa benim kızım öyle zararlı bir şey olsa asla yaklaşmaz,demiştim ya çok temkinli diye :))

13 yorum:

meleklerim ve ben dedi ki...

İnşallah Siyapcım.Yavrularımızın hepsinin gülen yüzleri solmasın inşallah...

Pembelinin Mutfağı dedi ki...

Tatlı pamuşa kocaman maaşallah:)

annecik dedi ki...

siyap merak etme o uyumluluk hep devam eder benim oğlum 34 ayda sadece 2 kişiyle kavga etti ve oyuncaklarını vermek istemedi onlardan zaten hoşlanmamıştı ilk gördüğündede her zaman paylaşan gülücükler atan bir çocukdur nasıl başlarsalar öyle gidiyor ve yabiki sizden aldığı pozitif elektiriğide etrafındakilere veriyor inş. hayatı boyunca kendini sonuna kadar savunan doğrularına oyuncağına sarıldığı gibi sıkı sarılan ama aynı zamanda uyumlu hoşgörülü bir insan olur yaradan bahtını açık ve güzel etsin

soda yı merak etmiş bırak içsin dermişim ama 3 yaşına kadar ne kadar doğru şeylerle beslenirse ileriki hayatında o kadar sağlıklı bir birey oluyorlarmış bende dr ların yalancısıyım :))

sevgiler

SMİLENA dedi ki...

çok tatlı bu cimcime.sodaya gelince bizimki de dibinde kalan asiti çoktan kaçmış kısmı içiyor.zaten normalini içemezler.dediğin gibi şişe cezbediyor onları.
ikinizede öpücükler

senem dedi ki...

canım benim... pamuşun çok sevecen bir çocuk olduğu zaten yüzündeki ifadelerden de belli oluyor. ama bunda mutlu bir çocuk olmasının etkisi de büyük tabi.. benim de en büyük dileğim hep neva'nın güleryüzlü, sevecen bir çocuk olması. hep böyle gider pamuş inşallah :)

İlknurundünyası dedi ki...

Maşallah hep öyle olur inşallah,ama mutlu bebek böyle davranır,çocuğun büyüdüğü ortam çok önemli.
Bence büyüyünce de böyle çok güzel,tatlı,insancıl olacak,kendiyle barışık bir bebek çünkü.
Öpüyorum seni ve tatlıpamuşu,maşallah yanakları çok güzel.

TAZE NANE dedi ki...

Ay maşallah ne kadar güzel.
Çok sevimli.
Allah bağışlasın.
Onu hayatında cok güzel bir gelecek bekliyor olsun.
Sevgiler.

çise ve annesi... dedi ki...

sevecen bir bebiş ceren , o gülen yüzünden belli... birde soda konusuna gelince canım hiç endişe etme Çise'de çok içmek istedi ben korktum doktora kontrole getirince sordum özellikle ,aksine sodanın çocuklara zarar değil yararlı olduğunu vb.. kemik gelişimine faydalı olduğunu hergün azda olsa içmesi gerektiğini söyledi... şaşırtıcı değilmi?

aybike dedi ki...

Hasan Erenle Cerenin o kadar benzer yönleri varki sen yazınca aynı Hasan Eren diyorum.Önceki yazılarının birinde gözleri mavi yeşil ama fotolarda çıkmıyor yazmışsın Hasan Erenin gözleride öyle.Bu arada dün pamuşun bebekliğine nostalji yaptım ne kadar da değişmiş,büyümüş.Çok seviyorum pamuşu çoooook.
sevgilerr..

Mısır Patlağı :) dedi ki...

Nsılda tatlı çıkmış resimlerde :)

Saç bandıda takmış ne tatlış ya : ))

Adsız dedi ki...

masallah cok buyumus bu pamus annesi ah bir o kot etegi yokmu bittim o haline allah nazarlardan korusun kendinize iyi bakin

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

ballı lokma tatlısı...:)

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

ballı lokma tatlısı...:)