10 Mart 2008 Pazartesi

havalar güzeeel,biz güzeliiiz!...

meyhabaaa,kısa bir aradan sonra biz yine burdayız.geçen hafta kuzuşla kısa yürüyüşlere başladık tabi ben yürüyorum o kucağımda.sağolsun bizim bebek eşyaları satan mağazanın sahibi bir türlü sipariş ettiğimiz arabayı getirmedi.neymiş efendim havalar daha soğukmuş,getirse de biz zaten bu soğuklarda çocuğu çıkaramazmışız mış mış da mış mış...iyi de kardeşim kucağımızda çıkarıyoruz ya bebek arabasına çıplak mı koycaz çocuğu:)) hayret birşey...neyse biz de babişle araba turları,sonra da benimle kucak turları derken temiz hava bol süt,hayata güsseeelce devam ediyoruz allaha şükür...
aşağıda şekil 1.a'da görüldüğü gibi pamuşu sarıp sarmaladıktan sonra (tabi pamuş buna çok kızıyor) istikamet sokaklar deyip aleme akıyoruz :)))





pamuşla geçen gün arkadaşımın kızının doğum gününe davetliydik.cicilerimizi giydiiik,süslendiiik yan blokta olan Deniz kızın 1.yaş gününe gittik.kapıda ayakkabılarımı çıkarayım diye Pamuk Çuvalımı ev sahibinin annesine verdim.sen misin veren bizimki çığlık çığlığa...kimseye gitmiyor,kimseyi istemiyor.bize bir koltuk tahsis ettiler koca koltuğa sadece biz oturduk,diğer insanlar da en fazla 3 metremize yaklaşacak şekilde oturdular.herkes pamuşu sevmek istiyor bizimki sevdirir mi basıyor yaygarayı:))1 saat zor dayandık Deniz'in hediyesini verip kaçtık ;) pastadan bile yiyemedik :(( geçen sene buraya geldiğimizden beri görüştüğüm arkadaşlarımla haftada bir veya 15 günde bir toplandığımızda o kalabalıkta bile sıkılmıyor.onların yanında çok iyi kucaktan kucağa dolaşıyor ve hiç görmediği kişiler bile alsa kızmıyor.bu sefer ne oldu anlamadım insan mı seçiyor ne?


ne tatlı bakıyorsun sen kızııım...


aah ah uykumus geldiiiiiiiii.........




benim kuzuşum ne de büyümüş böyle.insan hep beraber olunca farkedemiyor doktorda kilo ve boyunun arttığını anlıyorsunuz ama en çok kıyafetler belli ediyor.küçülenleri sürekli kaldırıyorum.bu bere de bebişlik beresi ne kadar küçüldüğü nasılda belli oluyor ama yine de çok yakıştı pamuşuma...buarada hatıralara çok bağlıyımdır şu hatıra kalsın bu kalsın derken hiç birini bu sıralar birilerine veremiyorum biraz daha büyüsün içinden bir kaç tane seçip gerisini ihtiyacı olan birine veririm herhalde(yine de kıyamıyorum baksanıza:))



seni yiyceeeeeeem.....diyor bizim kız ördeğine (eski benim yeni pamuşun))

sonra da dost oluyoruuuz ördeğimizle...




kuzuşumun elleri hep ağzında,kıyafetlerinin önü su içinde.önlüklerini ne zamandır kullanmıyordum yine piyasaya çıktılar...önce bir parmağını sonra yavaş yavaş elini küçücük ağzının içine sığdırıyor bunu nasıl başarıyor anlamış değilim:))


uyusunda büyüsün niiiiiinni,tıpış tıpış yürüsüüün niiiiiinni..........





allahım bebişler uyurken ne de tatlı oluyorlar...bayılıyorum seyretmeye.son zamanlarda bizim pamusa birşeyler oldu bir cırlak bir cırlak ...bir yandan da çok hareketlendi yerinde durmuyor bazen uyuduğunda bir oh çektiğim olmuyor değil:))

15 yorum:

Betül dedi ki...

ohh ne güzel gezin bakalım anne kız...bizde oğluşla gezeriz inşallah yazın bol güneşli havalarda:)

Oya Kayacan dedi ki...

Kız seni yer, yer..., seni ham yapar bu Annoya...

siyap dedi ki...

inşallah betülcüm,bebişi yazın bol bol dışarı çıkarırsın güneş ışığı alsın.
beni yeme diyor pamuş oya teyzesi :)...
sevgileeer...

mummy dedi ki...

Uyurken bir bebeği seyretmek dünyanın en huzur verici şeyidir heralde...Yeğenimi uyurken saatlerce seyrederdim böyle...Onlar yeryüzünün günahsız melekleri...Allah hepsine sağlıklar versin...

KEO dedi ki...

Maşallah Ceren'e çok tatlııı...Ben de benim Ceren uyuyunca biraz dinleniip sonra işleri yapmaya çalışıyorum..o uyanıkken imkansızz!!

Mısır Patlağı :) dedi ki...

Tontişim benim bu kızların her halleri başka güzel yahu :)

Nazlıyı uyurken severken beni gören büyükler bana hep derler ki anne baba bebei uyurken seyrederse bebek nazar alır ve huysuz olurmuş biz pek takmadık valla ben bakmıyorum babası bakıyor bende bakıyorum :)

dünyalar tatlışı bu tombik inş. tek anne sütü alarak bu kadar tombiş olmuştur köpük gibi maşallah :)

siyap dedi ki...

sevgili mummy çok haklısın inşallah sende bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın ve doya doya seyredersin.

keocum gerçekten öyle bebişler bizi bırakmak istemiyorlar hep oyun hep oyun.böyle olunca da işler kalıyor:)

tatlı nazlının annesi mısır patlağııı...valla ben de pek takmıyorum şimdi seyretmiycez de ne zaman seyredicez demi.bir gün bir bakıcaz büyümüşler.bizim tombiş buarada sırf anne sütü alıyor ek gıdaya 1 ayımız kaldı.

Oya Kayacan dedi ki...

Bizde bebek yemek şöyle oluyor: burnumuzu iyice o mis kokulara gömüp, "oooh mııııh ahhhhhh," filan diyerek oynatıyoruz. Bebişler bunun yenmek olduğunu anlamıyor, hatta gülüp eğleniyorlar ;~} Dün Ablam Hülya'ya da gösterdim Pamuş'u. Bir bebek delisi de o. Birlikte yedik!!!

siyap dedi ki...

oyacım afiyet olsun :) bu tatlı şeyler yenmeyi hak ediyorlar.bende neresinden sıkıp öpeceğimi şaşırıyorum,pamuş da gülüp duruyor.ablan Hülya'ya da sevgiler...bizi yemeye devam ediiin...

muko dedi ki...

Oyy canım bneim yaaaaaaaaaaa ne tatlı bir pamuşsun sen öyleeeeeeeeee,Allah bağışlasın nazarlardan korusun,rabbim
annesi iade-yi ziyerete geldik ziyretinize çok sevindik ve hemen linklerimize ekledik bile sizi..

siyap dedi ki...

çok teşekkür ederiz mukooo!biz de seni ekledik,sevgileeer...

Betül dedi ki...

Siyap..(mecburen böyle yazdım ismini bilmediğim içi)...:) linklerime ekledim seni ama kusura bakma ismini bilmiyorum ama ğrenirsem linklerime o şekilde ekleyeceğim.Tabi bir mahsuru yoksa...
sevgiler...

Adsız dedi ki...

Ay bu kuzu tam yemelik yahu :) Allah bağışlasın...

siyap dedi ki...

çok teşekkür ederiiiz...kızınız da çok tatlı allah bağışlasın.sizi yeni bulduk takibe devam...sevgileeer...

siyap dedi ki...

betülcüm mahsuru olur mu hiç!adım Serap senin bloguna da yazdım sevgileeer...